четвртак, 22. август 2013.

Jogom do orgazma


Snažni orgazmi su nešto za čim žudi svaka žena, a ono što pripadnicama nežnijeg pola pomaže da ih dožive jeste vežbanje joge. Dame koje ne privlači ovaj vid rekreacije bi trebale dvaput da razmisle pre nego što sledeći put kažu da ih joga apsolutno ne zanima. 

Pre svega, joga je odličan način da ojačate i definišete svoje telo. Zahvaljujući njoj telo postaje fleksibilno, shodno tome i spremnije za mnoge vratolomije u krevetu. Takođe, ojačava vašu muskulaturu, naročito intimnog područja. Naime, mišići vagine jačaju tokom vežbanja joge, a jedna od posledice su jaki ograzmi koje žene mogu da dožive zahvaljujući spremnosti mišića ove regije. To nije sve, joga povećava šanse za postizanje višestrukih orgazama, što ovaj način vežbanja čini izuzetno primamljivim. Opšte je poznato da seks ne uspeva kada je čovek opterećen i pod stresom, ali tu stupa na snagu joga koja vam pomaže da vam se najpre opusti um, a potom i telo što čini savršenu kombinaciju za eksploziju strasti u krevetu. 

Ukoliko ste u mogućnosti, krenite na vežbanje joge zajedno sa partnerom. Tako ćete razviti međusobno poverenje i intimnost, a tokom vežbanja telo će vam biti preplavljeno endorfinom što će opet pozitivno uticati na dešavanja u krevetu. 

Нема коментара:

Постави коментар