уторак, 3. децембар 2013.

Kemtrejs - sistematsko istrebljivanje ljudske vrste

Da li ponekad podignete glavu gore ka nebu gledajući tragove aviona, čisto onako dokolice radi, maštajući kako se nalazite u istom tom avionu, koji Vas vodi na neku udaljenu egzotičnu destinaciju. Upravo ti tragovi zadnjih godina sve više i više zabrinjavaju svetsku populaciju…nas obične ljude.

Guglajući i čitajući razne dokumente došao sam do definicije, uticaja, posledica i mogućnosti eventualne zaštite od ovih kako ih neki nazivaju paučastih tragova. Chem znači hemijski, trails tragovi. Uobičajeni kondenzacioni tragovi iza aviona /contrails/ ostaju vidljivi obično po tridesetak sekundi, dok novi tragovi /chemtrails/ se mogu videti mnogo duže i sasvim se lagano šire nebom, stvarajući belu izmaglicu. Contrails su dugački najviše do deset dužina aviona, sastoje se od vodene pare koja se pretvara u led i nestaje. Chemtrails ostaju na nebu po dva sata i duže, šireći se sve deblje.

Chemtrail se prvi put pominje u SAD 1997. godine, kada je krenulo masovno primećivanje beličastih tragova na nebu, mada se tvrdi da su još sredinom dvadesetog veka vršeni tajni eksperimenti iznad Velike Britanije i SAD. 1996. godine na videlo izlazi dokument Vazdušne vojne akademije SAD, koji predstavlja studiju u kojoj se govori o ljudskoj /čitaj: američkoj/ dominaciji nad vremenskim prilikama koja bi trebala da bude potpuna do 2025. godine. Po toj studiji neophodno je uspostaviti kontrolu nad vremenskim prilikama, sve u cilju kontrole nekog budućeg rata.

Postoje tri hipoteze koje su vezane za upotrebu chemtrails: modifikacija vremenskih prilika, kontrola naseljenosti i program vakcinacije. Chemtrail u sebi sadrži: nervne otrove, teške metale /aluminijum, barijum, stroncijum, mangan/, mikroorganzme /bakterije, gljivice, mikoplazme/, dehidrirana ljudska crvena i bela krvna zrnca, pesticide, radioaktivne materije. Nanočestice koje ostaju posle zaprašivanje čovek udiše i tako ih sjedinjuje s čitavim organizmom. Ulazeći u čoveka, na koži se stvaraju rane koje liče na riblju krljušt. 

U naučnom radu Ekološkog pokreta Novi Sad upozorava se javnost na štetnost zaprašivanja i izdvaja se Morgelonsova bolest, strašno oboljenje kože koje izaziva ovo zaprašivanje. Chemtrails izaziva kod ljudi još i hroničan umor, kratkoroćno gubljenje pamćenja i koncentracije, depresiju, slabljenje imuniteta, kašalj, bolove u grudima, upalu disajnih puteva, krvarenje iz nosa, peckanje očiju, podrhtavanje očnih kapaka, ukočenost vrata, nepravilan rad srca, probleme sa krvnim sudovima i krvnim pritiskom, infekcije, iritacije mokraćnih i disajnih puteva, alergije, astmu, rak.

Jedan od načina zaštite jeste konzumiranje zeolita, potpuno prirodnog minerala, koji je netoksičan i bez nuspojava i potpuno se eliminiše iz tela četiri do šest sati nakon uzimanja. Zeolit iz tela odstranjuje brojne štetne, toksične i kancerogene supstance u obliku teških metala, pesticida, herbicida, alfatoksina, mikotoksina, radioaktivnih čestica, i to putem stolice, mokraće i znoja.   

Još jedna teorija zavere ili realna opasnost po ljudski rod? 

Нема коментара:

Постави коментар